Війна в Україні – карта бойових дій – що відбувається сьогодні 23 серпня на фронті та тилу

Російська армія вже 181 добу веде повномасштабну війну проти українського народу. Понад 45 тисяч окупантів ліквідовано під час бойових дій. Тим часом, як заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, з початку вторгнення 24 лютого на війні загинуло близько 9 тисяч українських бійців

США вперше з 24 лютого закликали своїх громадян залишити Україну, заявивши, що Росія “нарощує сили” для завдання ударів по цивільній інфраструктурі “найближчими днями”.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 22 серпня


07:16 У оккупантов очередная “бавовна”.

06:58 Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель вважає, що заборонити в’їзд усім росіянам — це погана ідея.

Ми повинні бути більш вибірковими. ЄС не повинен відкривати свої двері для олігархів, але певен, що є багато росіян, які хочуть втекти з країни, тому що вони не хочуть жити в цій ситуації“, — заявив він.

06:47 Мапа бойових дій від американського Інституту вивчення війни.

06:47 Державний департамент США радить своїм громадянам залишити Україну. У відомстві заявляють, що Росія “нарощує сили” проти мирного населення. Повідомлення стало першим випадком з початку війни у лютому, коли США безпосередньо попередили, що цілями можуть бути цивільні та урядові споруди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *