Усик Джошуа – український боксер висловився про війну та майбутнє України

Український боксер Олександр Усик після перемоги над британцем Ентоні Джошуа розповів, що бачить майбутнє України в її перемозі у повномасштабній війні, економічному й культурному зростанні.

Про це він заявив на пресконференції після поєдинку.

“Майбутнє моєї держави – ми переможемо й будемо економічно на дуже високому рівні. До нас буде приїжджати багато туристів, бо наша країна багата історією”, – сказав Усик.

Боксер зауважив, що раніше про Україну говорили в контексті перемог українців братів Кличкам, Андрію Шевченку та Василю Ломаченку, а зараз крізь призму повномасштабної російсько-української війни.

“Колись люди знали Україну завдяки спортсменам – брати Клички, Шевченко, Ломаченко. Зараз нашу країну весь світ знає, як ту, яка захищає себе від другої армії світу. І ми дуже гарно стоїмо, ще й “накидуємо” їм,” – наголосив Усик.

За його словами, українці будуть боротися з ворогом до кінця – до перемоги над російським агресором.

“Деякі люди у світі недооцінюють когось. Розплющіть очі й подивіться, що відбувається у світі й на території України. Українці не здаються, вони до кінця. Вони будуть йти до кінця, і ми переможемо. Треба трохи більше часу на це”, – підсумував боксер.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що Олександр Усик влаштував видовище перед боєм з Джошуа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *