Переговори Зеленського з Путіним про мир – названо головну умову України

Після тристоронніх переговорів у Львові з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та генсеком ООН Антоніу Гутеррішем, президент України Володимир Зеленський заявив, що мирні переговори з Росією можливі лише в тому випадку, якщо російські війська покинуть незаконно окуповану територію України.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що президент РФ Володимир Путін, нібито натякнув 5 серпня під час зустрічі з Ердоганом, що готовий до переговорів із Зеленським.

Також раніше “Апостроф” повідомляв, що у Кремлі регулярно заявляють, що переговори між Україною та Росією можуть поновитися, але для їхнього проведення необхідне бажання Заходу, а також усвідомлення Києвом усіх вимог, які висуває Москва.

Ми раніше писали, що Кремль хоче провести зустріч Путіна та Зеленського для досягнення фінальних домовленостей і підписання конкретних угод, “а не для того, щоб сфотографуватися”. Під “договоренностями та угодами” мається на увазі, де-факто, капітуляція України.

У свою чергу, у Києві вимагали відведення російських військ на лінію до 24 лютого, тобто звільнення більшої частини Донбасу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *