Знищення Кримського мосту – Майк Мартін радить ВСУ не робити цього

Для України було б помилкою вдарити по мосту через Керченську протоку, який з’єднує окуповану військами РФ Крим і материкову Росію, в найближчому майбутньому.

Про це з посиланням на доктора Майка Мартіна, запрошеного наукового співробітника з військових досліджень у Королівському коледжі Лондона, повідомляє Newsweek.

“Якби я був українцем, я б не бив по цьому (мосту. – Ред. ), бо ви завжди хочете залишити шлях для втечі ваших ворогів. Ви хочете тримати цей міст відкритим якнайдовше”, – каже військовий експерт.

Він нагадав, як російські окупанти та місцеві зрадники втікали по мосту з півострова.

“Останнє, що ви хочете зробити, це заблокувати російські війська в Криму. Ви хочете продовжувати бити їх і продовжувати створювати проблеми, тому вони повертаються через цей міст”, – каже Майк Мартін.

“Я б тримав його в перехресті прицілу, тому якщо ви побачите численні підкріплення, що підходять до нього, ви можете дати йому раду. Тож я не думаю, що українці вдарять по ньому”, – припустив науковий співробітник Королівського коледжу.

Нагадаємо, після вибухів на російській авіабазі під Саками в Криму десятки тисяч людей рушили мостом до Росії, створюючи багатокілометрові та багатогодинні пробки.

Також нагадаємо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що час і Кримський міст сам впаде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *