Тайвань – стежити онлайн на flyradar, куди летить літак Ненсі Пелосі

Голова Палати представників Сполучених Штатів Америки Ненсі Пелосі вирушила з робочим візитом до країн Азії – не виключено, що вона може відвідати острів Тайвань.

Про це свідчать дані сервісу Flightradar24.

Наголошується, що спікера охороняє ударна група Військово-морського флоту США на чолі з авіаносцем “Рональд Рейган”. Також повідомлялося, що борт із Пелосі вилетів з авіабази Ендрюс і здійснив посадку в аеропорту Гонолулу, штат Гаваї.

Літак поки що зник з радарів. Flightradar24 пише, що це через те, що борт поза зоною покриття, або вже приземлився.

Тим часом Пентагон стурбований тим, що Китай сприйме поїздку глави конгресу США Пелосі на Тайвань як вторгнення – зазначається, що влада Піднебесної пригрозила США непередбачуваними наслідками, аж до знищення літака, і стала перекидати військову техніку в провінцію Фуцзянь, яка межує з Тайванем, під приводом навчань. Про це повідомляє сайт Politico.

І хоча Пелосі та її прес-служба все ще не підтверджують, чи відбудеться цей візит, у разі її прильоту до Тайваню Пелосі стане найвищим американським політиком, який відвідав Тайвань за останні 25 років. Слідкувати за перебігом польоту американського політика можна за допомогою Flightradar24.

Раніше ми писали, яка позиція Пекіна щодо війни в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *