Олег Царьов – кого Путін хотів призначити главою уряду України

Країна-терорист Росія планувала захопити Київ за три дні й поставити там свою маріонеткову владу. Зокрема, главою так званого нового “уряду” повинен був стати колаборант і державний зрадник Олег Царьов – колишній нардеп від “Партії Регіонів”.

Про це повідомили в Reuters з посиланням на власні джерела в Кремлі.

Журналісти з’ясували, що в перші дні повномасштабної російсько-української війни держзрадник Царьов приїхав до одного з населених пунктів на Київщині, очікуючи швидку капітуляцію столиці.

“Ввечері 24 лютого, на початку вторгнення, Царьов повідомив своїм понад 200 тисячам підписників у Telegram, що він перетнув контрольовану Києвом територію: “Я в Україні. Київ буде звільнений від фашистів”, – процитували колаборанта у статті.

Однак Київ не капітулював, а президент Володимир Зеленський залишився у столиці. Крім того, Україна не погодилась на угоду, яку пропонувала країна-агресор Росія, і згодом ЗСУ відігнати російських окупантів з півночі країни. Таким чином, Царьов був змушений знову втікати.

Як відомо, колишній нардеп від “Партії Регіонів” ініціював розділення України, а в 2014 році заявляв, що країна-терорист Росія окупувала “занадто мало” українських територій. У зв’язку з цим проти Царьова порушили кримінальну справу і визнали винним у публічних закликах до умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України із ув’язненням терміном до 12 років. Але сепаратист втік з України й зараз, імовірно, переховується в окупованому Криму.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що в ЗСУ висміяли випущений у РФ довідник для зрадників та колаборантів.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *