Відставка Джонсона – Зеленський поспілкувався з колишнім прем’єром Британії, деталі

Глава української держави Володимир Зеленський провів переговори з Борисом Джонсоном, який раніше прийняв рішення піти з посад прем’єра Великобританії та лідера Консервативної партії. Політики обговорили військове співробітництво між країнами.

Інформація про це з’явилася у Twitter українського президента.

“Підтримую постійний зв’язок з великим другом України. Поговорили про нарощування обсягів підготовки українських воїнів у Великій Британії та іншу різнобічну військову співпрацю, – йдеться у повідомленні.

Зеленський заявив, що отримав впевненість, що підтримка України з боку Великобританії залишається потужною і безумовною.

Нагадаємо, раніше “Апостроф” повідомляв про те, що у Британії триває боротьба за крісло прем’єра та лідера Консервативної партії. У фіналі опинилися колишній глава Міністерства фінансів Ріші Сунак та голова Міністерства закордонних справ Ліз Трасс.

У свою чергу Джонсон перед відставкою виступив з прощальною промовою в Палаті громад, в якій дав настанови британцям. Тут яскравий політик також виділився: свій виступ закінчив фразою з “Термінатора”: “Hasta la vista, baby”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *