Корбана не пустили до України – політик особисто звернувся до Зеленського

У п’ятницю, 22 липня, голова Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан, якого прикордонники не пропустили в Україну, забравши у нього закордонний паспорт, звернувся до президента Володимира Зеленського.

Своє звернення він опублікував у Facebook.

“Наразі я перебуваю на в’їзді в Україну пункту переходу кордону Смільніця. Мені досі здається, що це якесь непорозуміння чи розіграш. У мене вилучили паспорт громадянина України, видали акт”, – йдеться у повідомленні.

Корбан зазначив, що його не пускають до України, до Дніпра, де живуть його хворі батьки, до міста та країни, яку він любить та захищає з 2014 року. Також він нагадав, що з 24 лютого 2022 року він керує Штабом територіальної оборони.

“Хочу звернутися до президента України як гаранта Конституції. Чи можна вирішити це непорозуміння, яке сталося зі мною на порозі нашого спільного дому?”, – звернувся Геннадій Корбан до глави держави.

Нагадаємо, вчора народний депутат України Сергій Власенко опублікував текст “указу” про позбавлення українського громадянства олігарха Ігоря Коломойського, народного депутата Вадима Рабіновича та голови Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадія Корбана нібито від імені Володимира Зеленського – між тим, оригіналу тексту на сайті Офісу президента досі немає.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *