Війна проти України – спецслужби РФ відстежують маршрути постачання зброї

Спецслужби Російської Федерації після проведення унікальної операції українськими силовиками активізували свою діяльність у країнах Східної Європи з метою встановити канали постачання озброєння до України.

Про це попередає прес-служба Головного управління розвідки Міноборони.

За даними відомства, російські оперативники отримали від командування завдання виявляти та відстежувати маршрути, за допомогою яких відбувається постачання зброї до України.

“Для визначення схем доставляння та кількості зброї, яку, для відбиття російського вторгнення передають захисникам України країни-партнери, російські військові аташе в країнах ЄС закритими каналами зв’язку отримали наказ активізувати вербування співробітників поліції та громадян причетних до транспортування зброї”, – зазначили у ГУР та додали, що спецслужби РФ також активно задіюють проросійських активістів, які проживають у прикордонних з Україною регіонах.

Військова розвідка Міноборони зазначає, що громадяни Європейського Союзу, отримуючи від російських агентів пропозицію щодо співпраці, одразу інформують про це місцевих правоохоронців.

Раніше ми розповідали, що українська розвідка отримала унікальні креслення Керченського мосту.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *