Війна з Росією – зрадника Ковальова позбавили майна за рішенням суду

Суд за матеріалами Державного бюро розслідувань наклав арешт на майно нардепа-зрадника Олексія Ковальова, який перейшов на бік ЗС РФ.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За клопотанням правоохоронців суд заарештував майно колаборанта Олексія Ковальова на загальну суму у 4,7 млн гривень. Мова йде про частки фігуранта в статутних капіталах 3 юридичних осіб, а також його банківські рахунки.

Однією з юридичних осіб, 100 % статутного капіталу якої арештовано, є український інформаційно-розважальний телеканал “4 канал”, придбаний народним депутатом напередодні Нового року.

У ДБР нагадують, що 15 липня депутату-зраднику Олексію Ковальову обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, а сам парламентар оголошений у розшук. Правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом можливої державної зради та посібництва державі-агресору. Якщо провина Олексія Ковальова буде доведена – йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Раніше ми розповідали, що українські партизани скоїли замах на нардепа-колаборанта Олексія Ковальова, який добровільно перейшов на бік російської армії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *