Війна проти РФ – експерт озвучив нинішню тактику Кремля в Україні

Після усвідомлення неможливості перемогти ЗСУ на полі бою, Путін перейшов до тактики терору, сподіваючись примусити Україну до укладання миру на своїх умовах.

Про це в ефірі програми “Руно. Війна” на Апостроф TV розповів політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

“Загалом Путін грає на загострення і відносин із Заходом, і методів війни з Україною. Розуміючи, що зі Збройними силами йому не перемогти, він перейшов до тактики терористів”, – заявив він.

На думку політолога, своєї стратегічної мети Кремль намагається досягти посиленням обстрілів житлових кварталів, знищенням інфраструктури, очікуючи, що населення України, втомившись від цих безперервних атак, вимагатиме від керівництва підписати якусь угоду, вигідну Москві.

“Те, що не вдалося зробити Макрону, Драгі та Шольцу, коли вони приїжджали зі своїм капітулянтським італійським планом 16 червня до Києва, Путін сподівається тепер досягти через терор, через залякування українського населення. Він вкотре демонструє повне нерозуміння українського народу, що не дивно, тому що він взагалі вважає, що немає такого народу”, – сказав Піонтковський.

Детальніше читайте у матеріалі “Апострофа”: Путін зрозумів, що не може перемогти Україну на полі бою і перейшов до іншої тактики – Андрій Піонтковський

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *