Володимир Яценко готує партію безпілотників для армії

Співзасновник “Монобанку” Володимир Яценко заявив, що не зупиниться, поки не зробить 345 ударних безпілотників – по одному за кожну українську дитину, яка загинула від обстрілів російських загарбників.

Про це він написав у Facebook.

“Від ворожого обстрілу по Вінниці знову загинула дитина. Стискаю кулаки, лють та бажання помсти переповнюють – невинні дитячі душі будуть помщені. З цього дня кожен вироблений нами ударний безпілотник тепер має червоний номер і я не зупинюся, поки не зробимо 345. Кожен такий, відзначений червоним номером, забере життя мінімум шести загарбників. Горіть у пеклі виродки!”, – написав Володимир Яценко.

Як повідомлялося раніше, група інженерів із Дніпра на чолі зі співзасновником “Монобанку” Володимиром Яценко виготовляє для ЗСУ повністю українські БПЛА, які у декілька разів дешевше західних аналогів і водночас не поступаються їм за характеристиками. Вони створили універсальний дрон, який модифікується для потрібного бойового завдання протягом години (розвідник, ударний БПЛА тощо).

Як завив ініціатор проекту в інтерв’ю “Фокусу”, завдяки новим технологіям виробництва безпілотників Україна може перевершити агресора в кількості та якості протягом року.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *