Війна в Україні – карта бойових дій та останні новини 13 липня

В Україні 140 день триває повномасштабна війна російських окупантів проти українського народу. Армія РФ вже втратила понад 37 тисяч осіб та тисячі одиниць бойової техніки. ЗСУ проводять успішні удари в тилу по військових базах і складах росіян на сході та півдні країни. Останнім часом ЗСУ завдали ударів по позиціях окупантів у Новій Каховці, Луганську, Донецьку Алчевську, Таврійську та інших окупованих містах.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 12 липня


08:45 Після вибухів у Луганську в мережі з’явилися повідомлення про автоматну стрілянину в Бердянську, Мелітополі, Херсоні та Новій Каховці.

08:26 Коли наші “Піони” розквітають, ворог стає добривом для української землі.

08:02 З 1 серпня Німеччина зупинить закупівлю російського вугілля, а з 31 грудня відмовиться від російської нафти. На Росію припадає 40% німецького імпорту вугілля та 40% імпорту нафти.

07:55 Херсонські партизани втретє встановили у місті інсталяцію – опудало військового РФ. Перша було облаштована в одному з херсонських парків, а через місяць схожа інсталяція прикрасила в’їзд до міста.

07:33 Оновлена мапа бойових дій.

07:33 Росія обстріляла зі ствольної та реактивної артилерії місто Харків та населені пункти області. На Слов’янському напрямку ворог не припиняє артилерійські обстріли в районах населених пунктів Долина, Дібрівне, Курулька, Мазанівка, Адамівка, Вірнопілля, Гусарівка, Чепіль, Велика Комишуваха, Краснопілля, Хрестище, Довгеньке та Маяк. Штурм в напрямку населених пунктів Довгеньке та Долина українські захисники успішно відбили. Не виключається продовження ведення противником штурмових дій для покращення тактичного положення та створення сприятливих умов для ведення наступу в напрямку Ізюм – Слов’янськ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *