Війна в Україні – як відновлюватимуть країну

Після перемоги в Україні у війні з рашистами українців чекає чимало роботи з відновлення країни – проекти передбачають не лише будівництво сучасних будівель, а й запровадження нової ідеології абсолютної безпеки країни.

Про це у спецвипуску програми “Фронт Бадрака” на Апострофі TV розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов.

За його словами, після закінчення війни Україна має повністю змінитися.

“Я хочу, щоб ви і всі наші читачі розуміли, що це не будівлі. Насамперед, це та ідеологія, якою ми з вами користуватимемося найближчим часом. Якщо у нас залишиться та система, яка була у нас останні 30 років, ми бачимо, до чого вона привела. Це дуже небезпечна річ, ми маємо її змінити. Тому, перш за все, має бути відродження нової нашої країни”, – заявив Данилов.

Він додав, що будівництво споруд, виробництво літаків, розвиток титанової галузі та інше є другорядним. Насамперед необхідно забезпечити безпеку.

“У країні, де є постійна небезпека, а ми були такою країною останні 30 років, з урахуванням сусіда, який був божевільним і постійно робив замах на наші території, ніякого розвитку ви не можете очікувати. Жодні інвестиції не прийдуть в країну, де немає потужної складової безпеки. Це все помилка. Нам потрібно забезпечити відновлення безпечної країни”, – заявив секретар РНБО.

Він також пояснив, що має на увазі під словом “безпека”.

“Безпека – це не тільки, скажімо, військова складова. Це багатогранне розуміння. Це і розвиток демократії, і розвиток права. Ми маємо будувати нову країну з тими людьми, які були на фронті, людьми, які розуміють життя. Без мажорів, які на сьогодні беруть на себе відповідальність за ті чи інші рішення, не маючи жодного відношення до нашої країни. Це дуже небезпечна річ”, – сказав Данилов.

Він наголосив, що саме створення безпеки є першочерговим і лише після цього – інші аспекти.

Більше читайте у матеріалі “Апострофа”: Україна має суперзброю, яку не зможе знищити агресор – Олексій Данілов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *