Війна в Україні – Путін заявив, що Росія ще по-справжньому не воювала

У четвер, 7 липня, президент Російської Федерації Володимир Путін зробив кілька дивних заяв, у тому числі щодо воєнних дій на території України.

Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ.

Так, на зустрічі з лідерами фракцій Держдуми він сказав, що після 24 лютого (повномасштабного вторгнення в Україну – ред.) усім гілкам влади потрібно було діяти рішуче, узгоджено та швидко, як, за його словами, працювала Дума.

На думку російського диктатора, вплив міжнародних санкцій удалося мінімізувати. Складнощі внаслідок введених обмежень нібито не такі, на які розраховував Захід.

“Нас хочуть перемогти на полі бою – хай спробують. Росія ще нічого не починала всерйоз в Україні”, – заявив Путін, що звучить щонайменше нелогічно після низки гучних поразок ЗС РФ.

Крім того, він додав, що Росія не відмовляється від мирних переговорів щодо українського питання, але чим пізніше вони почнуться, тим складніше буде домовлятися.

Раніше військовий історик Роман Пономаренко розповів, що Володимир Путін безперервно усуває від командування військами РФ в Україні генералів, бо хоче впоратися з поставленими “цілями” малою кров’ю та максимально швидко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *