Окупація Лисичанська та Луганської області – Кремль показав дивне відео

У понеділок, 4 липня, міністр оборони РФ Сергій Шойгу доповів Володимиру Путіну про захоплення Лисичанська та повну окупацію всієї території Луганської області. На відео помітні певні нюанси.

ЗСУ пішли з Лисичанська, але підійшли до Херсона: онлайн війни 4 липня

Відповідні кадри опублікували російські пропагандистські ЗМІ.

Шойгу заявив, що “операцію завершено вчора “звільненням” Лисичанська”.

Після доповіді Путін сказав, що підрозділи окупаційної армії, які брали участь у боях за Луганську область, “мають відпочити, наростити свої бойові можливості”.

Він додав, що генерали Лапін (командував військами, що наступали на Лисичанськ) та Суровікін (командувач ВКС) представили йому свої пропозиції щодо продовження “спецоперації” в Україні, та пообіцяв надати звання “Героїв Росії” генералам Лапіну та Абачеву.

Путін і Шойгу у найкращих радянських традиціях читали текст за папірцями та постійно опускали очі. На відео впало у вічі, що їх жодного разу не показали одним кадром, при цьому зображення російського диктатора було обрізане так, що його права рука в кадр не потрапляла. Крім того, викликає питання неприродна одутлість Путіна з ефектом “місяцеподібного обличчя”.

Раніше британський аналітик оборони та безпеки, професор Майкл Кларк заявив, що глава Кремля є “іпохондриком”, що надмірно стурбований станом власного здоров’я, а змінені риси обличчя говорять про те, що він користується ботоксом.

Читайте також матеріал “Апострофа”: На що насправді хворий Путін: що кажуть лікарі

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *