Допомога Україні – Джонсон анонсував передачу нового озброєння

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон провів телефонну розмову з президентом України Володимиром Зеленським, у якій пообіцяв передати нашій країні чергову партію зброї.

Про це повідомила прес-служба британського уряду.

Йдеться про 10 самохідних гаубиць, а також дрони-камікадзе – дана допомога надійде найближчим часом. Лідери також обговорили долю британських добровольців Іноземного легіону територіальної оборони України, захоплених російськими окупантами.

Джонсон наголосив, що вірить у здатність Збройних сил України повернути захоплені росіянами території, а також запевнив Зеленського у тісній співпраці у питаннях якнайшвидшого експорту українських зернових.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який переконаний, що Україна здатна переламати ситуацію у війні в найближчі місяці, заявив, що для її завершення не є необхідним відхід Володимира Путіна з посади президента Росії.

Раніше Борис Джонсон заявив, що Лондон надасть Україні додаткову військову допомогу у розмірі 1,2 мільярда доларівдля протистояння російській агресії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *