У Premier Palace Hotel Kyiv розповіли про забезпечення безпеки та надання допомоги

Premier Palace Hotel Kyiv продовжує свою діяльність під час війни, має обладнаний притулок та надає допомогу ЗСУ, цивільному населенню та лікарням.

Про це розповів “Апострофу” генеральний директор Premier Palace Hotel Kyiv Олександр Буй.

Так, він розповів про те, як готель зустрів війну та про підтримку гостей.

“Приїхавши до готелю о 6 ранку (24 лютого), я побачив безліч збентежених гостей у фоє, які намагалися замовити таксі на вокзал або в аеропорт. Війну в Києві зустрів і один із наших акціонерів Віліс Дамбінс, який перебував у готелі та взаємодіяв із командою… З 320 співробітників близько 30 осіб вирішили залишитися на робочому місці, а гостями було зайнято близько 140 номерів… У багатьох співробітників сім’ї, маленькі діти, я сказав колегам, що поставлюся з розумінням, якщо вони вирішать перебувати в безпечнішому місці. Через відсутність поставок ми змушені були обмежити сервіс. Рум-сервіс та ресторан “Ікігай” були закриті в перший день, ресторан “Теракота” та СПА-зона – на наступний, основна кухня – відразу ж, бо знаходиться на верхньому поверсі, а це стало небезпечно.Сніданки перенесли в конференц-зону на другому поверсі.Наші гості з розумінням поставилися до обмежень у сервісах.Що приємно здивувало в гостях – бажання бути корисними.Спостерігаючи, як готель допомагає гає постраждалим, гості зібрали прямо в бомбосховищі 70 тисяч грн для нужденних. У бомбосховищі готелю утворилося своєрідна спільнота з гостей. У перший тиждень гості практично постійно перебували у паркінгу, який був обладнаний під бомбосховище”, – розповів Олександр Буй.

За його словами, у готелі проживали представники низки світових видань – BBC News, Deutsche Welle, Euronews, Al Jazeera, Turkuvaz Medya Grubu та інших. Олександр Буй розповів, яку гуманітарну допомогу надає готель.

“Буквально на другий день ми відчинили двері готелю для членів сімей своїх співробітників. Є серед них сім’ї з Ірпеня та Бучі. Інший напрямок гумдопомоги орієнтований на співробітників, які служать у Збройних силах України та теробороні. Ми купляли не лише бронежилети та тепловізори, але і одяг для підрозділу одного зі співробітників.Ми допомагаємо ЗСУ, Нацгвардії.На прохання національного Червоного хреста надали холодильник.Кухню організували у захищеному місці нашого готелю та повністю обладнали.Частину допомоги передавали на станцію метро “Льва Толстого”.Вода, теплі ковдри, їжа. Усього готель витратив з 24 лютого на подібні потреби понад 1,5 млн грн. Ще один із напрямків нашої гуманітарної допомоги – столичному “Охматдиту” та Центру дитячої кардіології”, – розповів гендиректор Premier Palace Hotel Kyiv.

Раніше група компаній FINANCIERE, яка володіє Premier Palace Hotel Kyiv, зробила заяву, в якій засудила війну проти України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *