Війна в Україні – карта бойових дій та онлайн бойових дій 3 липня

130-й день продовжується повномасштабна війна Росії проти українського народу. Окупанти не припиняють щоденних ракетних ударів по українських містах, у тому числі по житлових будинках, внаслідок яких гине мирне населення. У боях з ЗСУ російська армія зазнає великих втрат – кількість загиблих наближається до 36 тисяч.

У ніч проти 3 липня Росія вкотре обстріляла Харків. Напередодні було завдано ракетного удару по базі відпочинку на Одещині.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 2 липня


07:36 Сьогодні вночі було обстріляно російське місто Білгород. Оскільки в області базуються “Іскандери”, які одночасно обстрілювали Харків, то все стає очевидним. Губернатор повідомляє про 3 загиблих.

07:17 Сьогодні вночі жителі Мелітополя та прилеглих сіл прокинулися від потужних вибухів, які пролунали близько третьої години ночі. Як повідомляють місцеві жителі, прилітало на аеродром, де базується військова база російських окупантів.

07:12 Російські війська завдали рано-вранці серію ударів по Харкову.

07:12 Оновлена мапа бойових дій.

07:12 Росіяни 2 липня випустили з винищувача Су-30 по Білгород-Дністровському району Одеської області ракету Х-31 – вона потрапила до господарського будинку прибережної бази відпочинку. Пожежі та значних руйнувань не було, загиблих та постраждалих немає.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *