Війна в Україні – Резніков розповів, як діє Росія

Росія намагається втягнути Україну у війну ресурсів, сподіваючись, що західні партнери втомляться допомагати та українці не витримають російського терору. У таких умовах головною зброєю України має стати ефективність у всьому.

Про це повідомляє очільник Міністерства оборони України Олексій Рєзніков.

За його словами, Росія намагається переконати світ у неможливості своєї поразки, бо має більшу армію і кількість зброї, ніж Україна. Одним із пріоритетів для України має стати підвищення точності та швидкості ухвалення різних рішень: від тактичного до стратегічного рівня.

У цьому контексті оборонне відомство у синергії з Генеральним штабом та командуваннями Збройних сил розпочинають новий етап роботи у важливій сфері – автоматизації управління.

“Сфера надважлива: зв’язок, автоматизація управління та забезпечення ситуаційної обізнаності з врахуванням практичного досвіду війни”, – зазначає міністр.

Як повідомлялося, у Британії пояснили бажання РФ воювати проти України. Міністр оборони Бен Воллес вважає, що Путін принизив країну-агресора Росію в очах усього світу через його прагнення окупації України та загрозу ядерною зброєю, що пояснюється “комплексом мачо” у російського диктатора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *