Ракетні удари по Одесі – Міноборони РФ готує нову криваву провокацію

У російському оборонному відомстві учергове анонсують нові ракетні удари по Одесі, подаючи це так, що нібито Україна готує “інсценування” обстрілу цивільних об’єктів.

Таку заяву опублікувала пресслужба Міноборони Росії.

Там стверджують, що їм відомо про підготовку “масовки”, яка виступатиме у ролі загиблих та постраждалих. Мовляв, цим займалась Одеська обласна військова адміністрація.

Також нібито, щоб це все зафіксувати, доставили близько 20 представників іноземних журналістів та співробітників міжнародної організації ЮНІСЕФ з 26 по 28 червня.

“За задумом військової адміністрації Одеської області при вогневому впливі з боку підрозділів Збройних Сил Росії за місцями дислокації українських збройних формувань планується провести інсценування ураження одного із соціальних об’єктів, де заздалегідь підготовлено “масовку” (до 30 осіб) з числа антиросійських активістів, які виступають у ролі загиблих та постраждалих”, – запевняють росіяни.

У Міноборони стверджують, що всім учасникам “постановочних сцен” буде гідно заплачено – по 500 доларів, і, що нібито їм уже відомо про те, що люди отримали аванс по 100 доларів кожен.

Варто зауважити, що РФ постійно анонсує атаки, які нібито готує Київ, а потім сама ж завдає ракетних ударів. У такому ж дусі запевняли про “інсценування Бучі”, “шукали” націоналістів у пологовому будинку в Маріуполі, говорили про штаб “Азову” у маріупольському Драмтеатрі, казали про фейк щодо ракетного удару з численними жертвами по ТРЦ в Кременчуці, анонсували та вдарили по Криворізькій ТЕС, а в ніч на 1 липня знову завдали смертельного для багатьох удару по багатоповерхівці та базах відпочинку в Одеській області, а самі ж знову запевняють, що це – не їхніх рук справа.

Також ми писали, що днями російське Міністерство оборони анонсувало хімічну атаку по Одесі, яку нібито готує Київ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *