Переговори Зеленського з Путіним: в ОП спростували слова президента Індонезії про послання Кремлю

У Офісі президента спростували слова індонезійського лідера Джоко Відодо про передачу Володимиром Зеленським послання Володимиру Путіну.

Таку заяву зробив прессекретар ОП Сергій Нікіфоров у коментарі “Українській правді”.

“Що стосується будь-яких послань, то президент України, якщо хоче до когось звернутися, робить це публічно у своїх щоденних зверненнях”, – сказав він.

Представник ОП зазначив, що основною темою на переговорах глав України та Індонезії у Києві було блокування українських портів з боку РФ.

“Росія несе повну відповідальність за зрив експорту як до Індонезії, так і до інших регіонів світу. І вона відповідатиме за продовольчу кризу, яка може утворитися, якщо терміново не розблокувати українські порти. Саме про це Володимир Зеленський у подробицях розповів Джоко Відодо”, – зазначив Нікіфоров.

Нагадаємо, 30 червня президент Індонезії Джоко Відодо прибув до Москви після того, як днем раніше відвідав Київ і запропонував посередництво Володимиру Зеленському у переговорах з Володимиром Путіним.

Індонезійський лідер на спільному брифінгу за підсумками зустрічі з главою РФ повідомив, що передав послання Зеленського Путіну і готовий налагодити спілкування між двома президентами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *