Вишки Бойка – Росія відреагувала на удар ЗСУ

У Росії пригрозили завдати ударів по Україні у відповідь на знищення т.зв. “вишок Бойка” у Чорному морі.

Про це повідомив “РИА Новости”.

Незаконно обраний депутат Державної думи від Криму, колаборант Михайло Шеремет заявив, що атака українських військових на бурові вежі “Чорноморнафтогазу” “розв’язала Росії руки” – тепер окупанти анонсували завдання “ударів у відповідь по центрах прийняття рішень”.

За словами зрадника, “відповідальність за те, що трапилося, понесуть Україна і західні країни, якщо буде доведено, що удару було завдано з поставленої західної зброї”. Тим часом, незаконний “глава” окупованого російськими військовими Криму Сергій Аксьонов заявив, що в момент попадання по бурових платформах на них перебувало понад 100 людей.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що у лютому 2018 Україна мала намір дві захоплені окупантами в Криму самопідйомні бурові платформи “Петро Годованець” та “Україна”, куплені в 2011 році за уряду Миколи Азарова за завищеними в кілька разів цінами.

Також ми повідомляли, що після того, як українські військові завдали ракетного удару по бурових платформах “Чорноморнафтогазу”, в мережі виник інтерес до т.зв. “вишок Бойка” – як вони з’явилися на Чорному морі і де їх можна було знайти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *