Коли закінчиться війна в Україні – Пєсков висловився про терміни

Триває 118 доба повномасштабної російсько-української війни, яка за прогнозами західних експертів може затягнутися на роки. Сьогодні, 21 червня, схожу заяву зробив і путінський речник Пєсков.

Читайте також: Окупанти просуваються на південь від Сєверодонецька та Лисичанська: онлайн подій війни 21 червня

Про це написали в росЗМІ.

За словами кремлівського речника, “криза”, тобто повномасштабна війна країни-терориста Росії проти України, буде тривалою.

“Криза (повномасштабна війна РФ проти України, – ред.) в Україні буде затяжною”, – сказав Пєсков в інтерв’ю американському телеканалу MSNBC.

Також не обійшлося без кремлівських скарг на Захід, який “продемонстрував своє справжнє ставлення до Росії, тому він ніколи не зможе повернути собі довіру Москви”. В одних промов Пєсков насміхається над західними економічними санкціями, а в інших скаржиться на їхню дію.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що Кремль агресивно зреагував на виконання Литвою економічних санкцій проти Росії та погрожує “жорсткою відповіддю”.

Також “Апостроф” писав, що раніше Москва заявляла, що не обмежує себе жодними термінами у війні проти України, а також звинувачувала НАТО у зацікавленості в затяжній війні, оскільки Альянс заважає окупантам у коротші терміни окупувати території України.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *