Війна в Україні – карта бойових дій та останні новини 13 червня

Йде 110-й день повномасштабної війни Росії проти українського народу. Окупанти відбили частину деокупованих територій на півночі Харківської області. У Сєвєродонецьку ворог відтіснив ЗСУ від центру міста, але вуличні бої тривають , в районі Бахмута йде “м’ясорубка” за участю українських військових, окупантів та їхніх “союзників” із Донбасу.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 12 червня


08:00 На Харківському напрямку ворог зосередив зусилля на веденні позиційної оборони та запобіганні подальшому просуванню наших військ до кордону. Противник вів штурмові дії у напрямку Тернова – Ізбіцьке, мав частковий успіх, закріпився на його північній околиці.

07:55 У Лисичанську внаслідок російських обстрілів загинули троє цивільних, у тому числі 6-річний хлопчик, повідомив голова Луганської області Сергій Гайдай. У Сєвєродонецьку росіяни мають перевагу в артилерії. Окупанти пошкодили очисні споруди та місцеву шахту.

07:50 На Бахмутському напрямку наші воїни успішно відбили штурмові дії на напрямках Вікторівка – Врубівка та Камишеваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі Золотого.

07:35 Ворог закріплюється по кордону Роти – Миронівка. Для поліпшення тактичного становища та оволодіння панівними висотами безуспішно вів штурмові дії за напрямками Доломітне – Кодема, Доломітне – Новолуганське. Проводив повітряну розвідку БПЛА у районі Покровського.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *