Відеозвернення Зеленського 13 червня – про що говорив президент

У понеділок, 13 червня, президент України Володимир Зеленський виступив із новим відеозверненням до нації за підсумками дня.

Відео опублікував Офіс президента України.

Глава держави закликав співвітчизників підтримувати зв’язок із тими, хто опинився під російською окупацією – це стосується жителів Херсонської, частини Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської областей та Криму.

У багатьох громадах окупанти заблокували зв’язок, вони відключають наше телебачення, закрили виїзд з окупації. Я прошу всіх, у кого є така можливість, спілкуватися з людьми на окупованому півдні, Донбасі, Харківщині. Говоріть їм, кажіть їм про Україну. Говоріть їм правду . Говоріть про те, що звільнення буде” , – заявив Зеленський.

Президент заявив, що завдяки контрнаступу було звільнено частину територіальних громад у Херсонській області, а в боях на Донбасі наша армія та розвідка переграють тактично російських військових.

І хоча ціна цієї битви буде страшною, українці відновлять все, що зруйнували окупанти – від Волновахи на Донеччині до Чорткова на Тернопільщині.

Нагадаємо, з нагоди річниці звільнення Маріуполя від проросійських бойовиків у 2014 році президент України Володимир Зеленський пообіцяв ще раз звільнити багатостраждальне місто, як і тоді.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *