Війна в Україні – карта бойових дій та останні новини 12 червня

Йде 109-й день повномасштабної війни Росії проти українського народу. Російська армія продовжує зазнавати великих втрат – вже загинуло понад 32 тисячі окупантів і знищено тисячі одиниць військової техніки. На Донбасі тривають запеклі бої. На Херсонщині рашисти наступають на захід від Херсона.

Увечері 11 червня Росія завдала ракетного удару по місту Чортків Тернопільської області.

“Апостроф” продовжує стежити за подіями в онлайн-режимі.

Хроніка подій війни 11 червня


07:24 Окупанти ведуть штурмові дії у місті Сєвєродонецьк, успіху не має. Тривають бойові дії у районі Тошківки. Українські воїни відбили наступ в районі населеного пункту Врубівка. Також противник намагався вести наступ у напрямку населеного пункту Миколаївка. Отримав рішучу відсіч та відійшов. Ворожий штурм в районі Василівки наші захисники також успішно відбили. Російські окупанти зазнали втрат та відійшли на раніше зайняті позиції.

07:18 “Укрзалізниця” призначила евакуаційний потяг з Покровська до Львова. Відправлення потягу 234/233 о 16:30.

07:10 Оновлена карта бойових дій:

07:10 Британські Husky Tactical Support Vehicle почали надходити до України. Британією буде передано щонайменше 120 броньованих машин. З них 80 – машини Mastiff, Husky та Wolfhound, призначені для транспортування особового складу у зоні бойових дій. Ще 40 машин адаптовано для розвідки на місці бою та інших цілей.

07:10Він не просто напав на Україну, він хоче знищити українську культуру “, – заявив Байден про Путіна під час брифінгу у Нью-Мексико. Тому США та союзники продовжать підтримувати українську державу навіть попри економічні труднощі для своїх країн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *