Війна в Україні – чому Франція та Німеччина заграють із Росією

Франція та Німеччина бояться перемоги України у війні проти росії. По закінченню війни вони втратить свої панівні позиції, а Україна разом із Польщею та Великою Британією стануть найсильнішою трійкою в Європі.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив політолог і публіцист Андрій Піонтковський, який вже багато років проживає в США.

“Я теж над цим довго ламав голову, але я зрозумів і поділився цим з колегами, і вони це прийняли. Вони бояться перемоги України – Франція та Німеччина. У разі перемоги України створиться зовсім інша структура міжнародних відносин у Європі та системі безпеки. Вони втратять свій вплив”, – пояснив Піонтковський.

За словами політолога, вся геополітична гра Німеччини та Франції останніми роками – це загравання із кремлем.

“Вони себе презентували як посередників у відносинах Заходу з кремлем. Цю роль вони після перемоги України втратять, бо нікому не потрібні будуть посередники з цим потерпілим поразку режимом. Різко посилиться роль у Європі звʼязки Польщі, України та Великої Британії. Це буде найсильніша трійка у Європі, яка замінить франко-німецьке панування. Тому вони борються зараз навіть не рятуючи путінське обличчя, а рятуючи свої привілейовані позиції всередині європейської структури”, – наголосив Піонтковський.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *