Медведєв пригрозив знищити ворогів РФ – соратник Путіна згадав Україну

Заступник глави Радбезу РФ Дмитро Медведєв знову перешов до відкритих погроз Україні та світу. За його словами, Україна втратить національний суверенітет, якщо не продовжить переговори з Росією, а світ поплатиться за засудження путінського режиму – він збирається його знищити.

Про це він заявив у своєму телеграм-каналі.

Медведєв у черговий раз пригрозив тим, хто підтримує Україну та вважає Росію агресором, розплатою та пообіцяв “робити все, щоб вони зникли”. Однак він не уточнив, кого саме він так ненавидить: Україну, Європу, США чи весь цивілізований світ разом.

“Мене часто запитують, чому мої пости в Telegram такі різкі. Відповідаю – я їх ненавиджу. Вони виродки і ублюдки. Вони хочуть смерті нам, Росії. І поки я живий, я робитиму все, щоб вони зникли”, – написав путінський поплічник.

Крім того, він не втримався від прямих погроз Україні щодо омріяної ним втрати національного суверенітету, про що сказав в інтерв’ю Al Jazeera (міжнародна телекомпанія). Медведєв скористався кремлівською методичкою та порадив “київській владі” подумати про продовження переговорів без вживання так званих бойових наркотиків.

Раніше “Апостроф” опублікував матеріал: Новий “Жириновський”: із чим пов’язані істеричні заяви Медведєва. У Кремлі займаються шантажем, бачачи, що війна для Росії може закінчитися погано.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *