Контрнаступ ЗСУ у Сєверодонецьку – ворога захопили зненацька

Несподівана контратака українських військових у Сєвєродонецьку захопила російських окупантів зненацька.

Про це радник керівника офісу президента Олексій Арестович розповів в ефірі Фейгін Live.

“ЗСУ зловили супротивника на оперативно-тактичній паузі і застали супротивника зі спущеними штанами”, – розповів Арестович про пастку, яку ЗСУ влаштували російським військам у Сєверодонецьку.

“Сьогодні російські товариші заявили “перемогу”, що Сєверодонецьк упав, а вранці ЗСУ, і тероборона і Нацгвардія завдали зустрічного удару, відбили кілька вулиць і взяли багато полонених. Причому контрнаступ ведеться таким способом, що російські війська зазнають великих втрат. Простими словами дали їм втягнутися в Сєверодонецьк, у пастку таку. Зробили пасточку і влупили. Але це не означає, що ми відіб’ємо Сєвєродонецьк. Швидше за все не відіб’ємо… Але це був серйозний тактичний хід, про який ми ще скажемо пізніше”, – додав Арестович.

За його словами, росіяни зазнають таких втрат, що командування окупантів перекидає сили з інших напрямків із завданням утримати місто.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що росіяни захопили до 80% Сєвєродонецька. А під час обстрілу заводу “Азот” окупанти пошкодили цистерни з метанолом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *