Шотландія Україна – відео огляд матчу плейоф відбору ЧС 1 червня

Збірна України обіграла національну команду Шотландії у матчі плейоф відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року (ЧС-2022). Зустріч у Глазго на стадіоні “Гемпден Парк” завершилася з рахунком 3:1.

“Синьо-жовті” впевнено провели дебютний для себе офіційний поєдинок у 2022 році, хоч і не уникли нервової кінцівки. Вже на початку першого тайму українці могли відкривати рахунок, але у рамці господарів впевнено діяв Крейг Гордон.

Та на 33-й хвилині Андрій Ярмоленко таки зміг переграти воротаря шотландців після виходу віч-на-віч з ним. Класну передачу капітанові віддав Руслан Малиновський.

У дебюті другого тайму Роман Яремчук забив другий м’яч, замкнувши ударом головою навіс від Олександра Караваєва. Господарі один м’яч відіграли, але Артем Довбик наприкінці забив третій м’яч.

Слід відзначити і вболівальників збірної України, які протягом гри активно підтримували “синьо-жовтих”. Особливо здорово вони “заряджали” над стадіоном: “ЗСУ!”

Відбірковий турнір ЧС-2022, плейоф

Шотландія – Україна – 1:3
Голи: Макгрегор, 79 – Ярмоленко, 33; Яремчук, 49; Довбик, 90+4.

Тепер за право зіграти на ЧС-2022 збірна України зустрінеться із національною командою Уельсу. Ця гра відбудеться 5 червня.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що шотландці оригінально підтримали Україну перед надважливим матчем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *