У Макарові з бізнесом відбудують центр первинної медико-санітарної допомоги

На Київщині планують відбудувати Макарівський центр первинної медико-санітарної допомоги. З цією метою уже підписано Меморандум про співпрацю між владою та бізнесом.

Про це у Telegram повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, під час бойових дій на Київщині російські військові пошкодили та зруйнували значну кількість об’єктів соціальної інфраструктури, серед яких 80 медичних закладів. Два з них – зруйновані повністю. Це Макарівський центр первинної медицини та Гурівщинська медична амбулаторія.

“Відновлення роботи медичних закладів на деокупованих територіях є пріоритетним, проте це необхідно робити спільними зусиллями влади та бізнесу. Дякую Міністерству охорони здоров`я та міністру Віктору Ляшку, Благодійному фонду “Київська Школа Економіки” та його директорці Світлані Денисенко за сприяння в розвитку медицини Київської області”, – зазначив Кулеба.

Керівник ОВА також підкреслив, що таке потужне партнерство допоможе не тільки відновити, а й модернізувати постраждалі під час російської збройної агресії медичні заклади Київщини.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що у межах урядової програми розвитку роботи екстреної медичної допомоги Черкащина отримала 20 автомобілів швидкої.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *