Ліквідація Путіна – у Литві озвучили три сценарії

У Литві відбулися таємні переговори, де найзапекліші критики президента Росії Володимира Путіна обговорили сценарії його усунення.

Про це повідомляє видання Bild.

Серед учасників саміту були політики, бізнесмени, європейські та російські журналісти. Вони сподіваються, що вторгнення Росії в Україну є початком кінця правління Путіна.

“Путін воює не тільки проти України, він воює проти російського народу”, – цитує видання одного з російських ексчиновників.

Всі учасники зійшлися на думці, що Путін приніс “путінізм” у Росію, подібно ситуації з Гітлером у Німеччині.

Говорилося і про те, що Росія до війни вже мала ознаки “фашистської диктатури”, однак вторгнення в Україну зробило її “нацистською диктатурою”.

Три ймовірні сценарії розвитку у Росії:

Перший варіант (найоптимістичніший) – Росія може стати “великою Україною”

Тріщини в режимі призведуть до його смерті, після чого в Росії відбудуться демократичні вибори і країна розвиватиметься шляхом, який обрала Україна. Хоча це малоймовірно.

Другий сценарій: усунення Путіна

Нинішнього главу Кремля можуть скинути його ж генерали в армії чи спецслужбах. Замість нього прийде більш-менш войовничий режим.

Третій варіант: переворот у Росії

“Неосвічені маси” з розпачу та злиднів піднімуться проти режиму Путіна. Міста охоплять вуличні бої, країна розпадеться на багато республік.

Також ми писали, що президент Росії Володимир Путін, який розв’язав повномасштабну війну в Україні, налаштував проти себе все своє оточення – як прихильників, так і противників війни, і йому вже шукають наступника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *