Зустріч Зеленського та Путіна – у Москві говорять про серйозну підготовку

У Кремлі озвучили умову зустрічі керівників Росії та України, Володимира Путіна та Володимира Зеленського.

Про це повідомили російські ЗМІ.

Помічник російського президента і глава російської делегації на переговорах Володимир Мединський заявив, що Москва нібито не відмовлялася від переговорів, тоді як ” заморожування цього процесу стало ініціативою України”.

За словами Мединського, Путін та Зеленський мають зустрічатися для досягнення фінальних домовленостей та підписання конкретних угод, “а не для того, щоб сфотографуватися”. Під “домовленностями та угодами” мається на увазі, де-факто, капітуляція України.

Питання тільки в тому, що для того, щоб відбулася зустріч на найвищому рівні, між президентами, потрібна серйозна підготовка. Тобто необхідні документи високого ступеня готовності”, – заявив Мединський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський упевнений, що Україна переможе у війні з Росією, але це буде дуже складно. Водночас є деякі питання, які, крім за столом переговорів, неможливо вирішити, зокрема бажання України повернути всі окуповані Росією українські території.

Також ми повідомляли, що радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк назвав умову припинення війни з Росією. Він заявив, що Київ не прийме жодних ультиматумів Москви щодо територіальних поступок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *