На Закарпатті саморозпустилася фракція Балоги

Фракція Віктора Балоги у Закарпатській обласній раді саморозпустилася наступною після ОПЗЖ.

Про це повідомило видання “Українські новини” з посиланням на політичного експерта Олексія Голобуцького.

“Балога все. Його іменна фракція у Закарпатській облраді пішла слідом за російським військовим кораблем. Не минуло місяця, як поліція затримала “армію” Балоги, яка готувала силовий переворот на користь росії у Мукачівській міськраді. І ось знову Віктор Іванович потрапив у новий скандал. Фракція його іменної партії у Закарпатській облраді саморозпустилася. Після ОПЗЖ”, – написав Голобуцький.

Він зазначив, що спроба Балоги взяти під контроль місцеву фракцію “За Майбутнє” для відновлення свого впливу не вдалася.

“Щоб хоч якось уникнути кримінальної відповідальності за опезежешне минуле, нардеп спробував створити нову фракцію. Він навіть придбав у Ігоря Палиці закарпатську організацію партії “За Майбутнє”. Тільки от місцевому “За майбах!” про те, що їх купили ніхто не сказав. Зрозуміло, що при спробі осідлати депутатів “За майбутнє” і створити ручну фракцію в облраді, Балозі було рекомендовано курсувати за російським військовим кораблем”, – повідомив експерт.

На думку Голобуцького, ці події в Закарпатській облраді означають завершення “епохи Балог”.

“Всі політсили Закарпаття в облраді об’єднались та абсолютною більшістю внесли зміни до регламенту роботи облради, мінімізувавши вплив керівників місцевих осередків політичних партій. Так безславно та тьмяно пішла епоха Балог – колись господарів західного регіону України”, – підсумував експерт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *