Бізнес з агресором – компанія -букмекер продовжує працювати в Білорусі

Букмекерська компанія Parimatch продовжує працювати в Білорусі на тлі заяв українського військового командування про зосередження білоруських військ на кордоні. Це підтверджують банери компанії у Мінську, а також новини про жеребкування третього раунду Паріматч-Кубок Білорусі, анонсовані на 18 травня.

Про це пише РБК-Україна.

Компанія продовжує спонсорувати змагання, клуби, приймати ставки та сплачувати податки Білорусі. Букмекер приймає ставки на офіційному сайті pm.by, у мобільній версії, у додатках для iOS та Android та у наземних пунктах прийому ставок, має відділення у Мінську, Бресті, Вітебську, Гомелі, Гродно та Могильові.

У Росії Parimatch нібито відкликав франшизу, проте після незначного ребрендингу компанія продовжує роботу. В офіційному повідомленні компанії про ребрендінг говориться, що “динаміка і стиль символізують наступність і відсилають до історії компанії в Росії”. Також там наголосили, що чинні контракти продовжать виконуватись у рамках узгоджених опцій. З лігами, клубами, федераціями, де використовувався неймінг попереднього бренду, зараз ведуться переговори про подальше використання оновленої назви в комунікаціях.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що війська Білорусі здійснюють маневри вздовж кордону України. Наразі влада змушена резервувати частину сил на випадок, якщо кремль “дотисне” Мінськ і змусить Білорусь до відкритого вторгнення в Україну.

Голова бюджетного комітету Верховної Ради Данило Гетьманцев пропонує запровадити додаткові податки для компаній, які працюють на окупантів.

“Причому буде справедливо, якщо податок накладатиметься на всі глобальні доходи материнської компанії по всьому світу”, – запропонував депутат.

За його словами, отримані таким чином кошти будуть спрямовуватися на відновлення зруйнованих будинків та інфраструктури, лікування та реабілітацію поранених. Такий бізнес має заплатити за співпрацю з агресором

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *