Війна з Росією – астролог назвав прогноз щодо ленд-лізу для України

Астрологи зробили прогноз щодо виконання закону про постачання озброєнь Україні (ленд-ліз). Перші зрушення можливі лише з середини червня, а повноцінні – у серпні-жовтні 2022 року.

Про це розповів астролог Дмитро Уранус у соцмережі Facebook.

За його словами, астрологічно момент підписання закону, 9 травня, вибрано не дуже правильно. Причина у ретроградному Меркурії, який почався через добу, 10 травня.

Думаю, що дарма в США тягли до цієї дати…. Момент обраний не дуже вдало. Меркурій, управитель карти, був хоч і в Близнюках, у своєму знаку управління, але 9 травня Меркурій був уже в стоянні, він сповільнився у своєму видимому русі, і перейшов до ретроградного руху через добу, 10 травня. Швидкість Меркурія була дуже маленька, всього 5% від середньодобової“, – зазначив він.

Також він стверджує, що розташування зірок уповільнить швидкість виконання закону, швидкість постачання озброєнь, обмежить доступний список озброєнь. Таким чином, це буде зовсім не той ленд-ліз, на який ми очікували. На це вказує теж “Місяць без курсу у знакові Лев у 12 будинку”.

Закон пов’язаний із таємними, закулісними політичними та юридичними іграми всередині США. Меркурій, який стоїть у 9 будинку, уповільнює швидкість виконання закону, швидкість постачання озброєнь, обмежує доступний список озброєнь. Він створює якісь юридичні обмеження, роблячи закон неповноцінним“, – зауважив астролог.

Україна до 3 червня 2022 року за цим законом точно нічого істотного не отримає, адже саме до цієї дати “Меркурій буде ретроградний”. Кволі зрушення почнуться з середини червня, а повноцінно закон запрацює тільки з серпня і тривалість його буде короткою, близько року.

Якісь перші зрушення на виконання закону почнуться лише в період з 10 по 20 червня. У липні можливе зняття деяких обмежень. На повну силу закон запрацює в період серпень-жовтень 2022 року. Але сам закон швидше за все буде працювати не дуже довго, близько 1 року, або навіть менше. Можливо, це буде пов’язано із тривалістю війни, що в принципі не погано“, – наголосив Дмитро Уранус.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що американський лідер Джо Байден 9 травня підписав закон про ленд-ліз для України. Символічно, підписання відбулося у знакову дату для Росії – День перемоги. Подібна програма, що діяла вісімдесят років тому під час Другої світової війни, допомогла союзникам здолати гітлерівські війська.

Також експерти пояснювали, що означає прийнятий США ленд-ліз для України. Він дає можливість не тільки передачі озброєння без бюрократичних проблем, а й постачання будь-яких матеріальних засобів, необхідних для оборони від російського агресора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *