Stolitsa Group відновлює продаж об’єктів у Києві

З відновленням будівельних робіт та виконанням зобов’язань перед інвесторами у Варшавський Плюс компанія Stolitsa Group поновлює продаж квартир та офісів на Варшавський Плюс.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що наступним проєктом, на якому Stolitsa Group відновить будівництво та продаж, буде ЖК Варшавський 2.

Також компанія відновлює процеси з передачі квартир та реєстрації оформлення прав власності на раніше завершених об’єктах ЖК Seven, ЖК Галактика та ЖК Ліпінка.

У період після введення воєнного стану та тимчасового припинення будівельних робіт усі об’єкти Stolitsa Group перебувають під охороною, роботи проводитимуться з урахуванням вимог щодо безпеки людей, особливостей воєнного стану та обмежень комендантської години у столиці, зазначили в компанії.

При цьому раніше працівники Stolitsa Group активно брали участь у волонтерських ініціативах.

“Stolitsa Group з першого дня війни активно допомагала волонтерським організаціям у забезпеченні киян харчуванням, речами та товарами першої потреби. Ми також допомагали зводити захисні та протитанкові барикади міста. Сьогодні компанія вже відновлює роботу та планує брати участь у проєктах відбудови житлового фонду та інфраструктури країни”, – зазначила співзасновниця Stolitsa Group Владислава Молчанова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *