Релокація бізнесів – до Львова переїхала клінічна лікарня

На Львівщині почало приймати пацієнтів відділення клініки сімейної медицини “Медична Зірка”, яке за програмою релокації підприємств перевезли до області.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, на пацієнтів тут чекають семеро лікарів, які переїхали на Львівщину із Харкова, Маріуполя, Херсона та Сум.

“Кажуть, раніше приїжджали у Львів як туристи, а тепер знайшли тут дах над головою, роботу за фахом та відносний спокій”, – розповів очільник обласної адміністрації.

Він додав, що послуги клініки доступні як для місцевих жителів, так і для вимушених переселенців. Для останніх послуги надаватимуть безкоштовно.

“Станом на 12 травня маємо 867 заявок від підприємців, які хочуть перевезти свій бізнес на Львівщину. 141 компанія уже це зробила, 85 з них – запрацювали у нашій області, решта – завершують підготовчі роботи для цього”, – говорить Козицький та додає, що таким чином вдалося зберегти 4312 робочих місць.

Обласний голова нагадує, що для бажаючих перемістити свою справу на територію Львівщини діє програма релокації. Вона доступна для власників та керівників як великого, так і малого бізнесу. Для цього необхідно заповнити заявку.

Нагадаємо, раніше перша віцепрем’єр-міністерка України – міністерка економіки Юлія Свириденко повідомила, що програма релокації підприємств є доступною для будь-якого бізнесу, що перебуває в зоні ризику через бойові дії.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *