Путін не зіграв у хокейному матчі – що з президентом Росії

Російський диктатор Володимир Путін цьогоріч не взяв участь у гала-матчі Нічної хокейної ліги у Сочі. Це другий раз, коли керманич РФ не вийшов на лід. Вперше таке сталось у 2013 році після падіння з коня, унаслідок чого в нього виникли серйозні проблеми зі спиною.

Читайте також: Успіхів немає, є страх і біль: психолог про те, як поводився “фюрер” Путін на параді

Про це повідомило видання The Insider з посиланням на речника Кремя Пєскова.

Наразі причини відсутності Путіна на матчі з хокею невідомі, однак нещодавно з’явилось розслідування, з якого стало відомо, що російський диктатор отримав серйозну травму після падіння з коня і “навіть не міг стати на ноги”. Водночас у поїздках його супроводжують декілька лікарів, одним з яких є хірург Євген Селіванов, що спеціалізується на онкології та захистив дисертацію на тему “Особливості діагностики та хірургічного лікування хворих на рак щитовидної залози похилого та старечого віку”.

“До цього Путін пропускав участь у гала-матчі Нічної хокейної ліги лише один раз за всю історію їх проведення з 2012 року. Путін не брав участі, а лише стежив за грою з трибуни у 2013 році, після того, як стало відомо, що у нього з’явилися проблеми зі здоров’ям”, – написали у виданні.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що всі переговори Путін проводить за 10-метровим столом, ймовірно, через страх захворіти на коронавірус.

Також повідомлялось, що путінська адміністрація хотіла отримати від президента Франції Макрона аналіз його калу, однак той відмовився та опинився на відстані 10 метрів від російського диктатора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *