Українці ліквідували до 10 генералів РФ – розвідка США

Українські Збройні сили знищили від восьми до десяти російських генералів, яких Москва відправила воювати в Україну.

Про це повідомив голова Управління оборонної розвідки США генерал-лейтенант Скотт Берр’єр у Комітеті Сенату з питань збройних сил, якого цитує CNN.

У Штатах ретельно слідкували за зростанням кількості ліквідованих генералів російської армії. Цей показник є надзвичайно високим для сучасних військових. До всього – він значно перевищує кількість загиблих американських генералів за 20 років конфлікту в Афганістані.

Високу цифру дехто пояснює певною розвідувальною підтримкою США, тоді як є й думки про те, що російські генерали для мотивації військ діють набагато глибше в зоні конфлікту.

Росія втрачає всіх цих генералів, адже їм доводиться йти вперед, щоб забезпечити виконання своїх наказів.

Генерал-лейтенант Скотт Берр’єр зазначив, що Україна краще готова до участі у конфлікті мотивованих солдатів, навіть якщо кількість українського війська значно менша, ніж російських сил.

Я думаю, що українці мають рацію з погляду витривалості і того, як вони стикаються із захистом своєї нації. Я не впевнений, що російські солдати з далеких російських військових округів справді це розуміють“, – додав Берр’єр.

Раніше “Апостроф” писав, що генерали російської окупаційної армії бояться репресій з боку кремлівського режиму через провал бліцкригу в Україні.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *