Війна в Україні – ЗСУ можуть оточити російські війська в Ізюмі

У разі контрнаступу ЗСУ в Ізюмському та Харківському напрямах та вигнання звідти ворога, це стане великою перемогою, небаченою з часів Другої світової війни.

Таку думку висловив у ефірі Апостроф TV заступник голови СБУ у 2014-2015 роках генерал-майор запасу Служби безпеки України Віктор Ягун.

Він зазначив, що вчинити контрнаступ у згаданих напрямках буде досить важко, оскільки противник там накопичив величезну кількість техніки та людей. Але саме таким чином Україна зможе не лише зірвати плани ворога щодо виходу на Слов’янськ та Краматорськ, а й остаточно відбити можливості будь-яких операційних дій на Харківському напрямку.

“Якщо ми зможемо дійсно оточити угрупування, що накопичилося в Ізюмі, це буде така перемога, якої не було, напевно, ще з Другої світової війни. Тому що вперше війська, якісь об’єднання, батальйонні групи опиняться в оперативному оточенні”, – заявив генерал- майор СБУ.

Він також додав, що вже зараз агресорові потрібно визначатися: відступати зараз і таким чином закрити всі свої плани на цьому напрямку, чи справді буде така ситуація, про яку сказав Залужний.

“Наші справді можуть не лише контрнаступати, а й оточити. Українські військові можуть вийти на рубежі Сіверського Дінця, які ворогові буде важко потім перейти”, – резюмував Ягун.

Більше читайте у матеріалі “Апострофа”: Українські воїни можуть здобути унікальну перемогу з часів Другої світової війни – генерал-майор СБУ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *