Реал Манчестер Сіті – відео огляд матчу Ліги чемпіонів 4.05.2022

Мадридський “Реал” обіграв англійський “Манчестер Сіті” у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів і вийшов у фінал турніру. Зустріч у столиці Іспанії на стадіоні “Сантьяго Бернабеу” завершилася з рахунком 3:1 на користь господарів.

Попри те, що забивати в цій грі обов’язково треба було господарям, у першому таймі трохи гостріше все ж таки були “городяни”. Проте відзначитися у перші 45 хвилин поєдинку не змогла жодна з команд.

Після перерви “вершкові” трохи додали, але, не реалізувавши свої напівмоменти, пропустили. Ріяд Марез, отримавши м’яч у карному майданчику господарів, зміг пробити Тібо Куртуа, відкривши рахунок у зустрічі. У комбінації із голом взяв участь і українець Олександр Зінченко, який вийшов на поле хвилиною раніше.

Все йшло до перемоги команди Хосепа Гвардіоли, але наприкінці другого тайму “Реал” зусиллями Родріго зміг спочатку зрівняти рахунок, а потім забити другий такий необхідний м’яч, перевівши гру в овертайм.

А вже в самому дебюті першого з таймів додаткового часу Карім Бензема забив третій гол у ворота “городян”, реалізувавши пенальті, який він же і заробив. Цей гол і вивів “Реал” у фінал.

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

“Реал” – “Манчестер Сіті” – 3:1 (перший матч – 3:4)
Голи: Марез, 73; Родріго, 90; Родріго, 90+2; Бензема, 90+5 (з пен).

У фіналі “Реал” зіграє проти англійського “Ліверпуля”, який виявився сильнішим за іспанський “Вільярреал”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *