Операція Путіна – Піонтовський назвав спосіб прибрати диктатора

Російський опозиційний політичний діяч Андрій Піонтковський назвав найбільш невинний сценарій, за якого можлива зміна режиму в Кремлі.

Про це він розповів в ефірі телеканалу “Україна 24”.

За словами Піонтковського, йдеться про ймовірність смерті Путіна на операційному столі. Вже багато років ходять чутки про те, що російський диктатор тяжко хворий.

Політолог зазначив, що зараз Путін справді виглядає дуже погано – він дивно поводиться, постійно тримається за стіл і здається “зацькованим”. Якщо кремлівський диктатор помре на операційному столі, у Росії ймовірна зміна влади – мільярдери спробували б виправити ситуацію та закінчити війну.

Як зазначає експерт, все має вирішитись 9 травня. У цьому випадку керівництву Росії доведеться обирати між умовним “XX з’їздом”, на якому, ймовірно, буде засуджено культ особи Путіна та його найближче оточення, та умовним “Брестським миром”, коли Росія буде змушена підписати угоду про припинення війни на ганебних для себе умовах .

Раніше президент України Володимир Зеленський оголосив другий етап війни з Росією, який передбачає витіснення російських окупантів із нашої землі та відновлення територіальної цілісності нашої держави у міжнародно-визнаних кордонах.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *