Війна Росії проти України – Поляк назвав головні наслідки для РФ

Триває 67 доба повномасштабної війни країни-терориста Росії проти України. Російській агресор б’ється в істериках від проукраїнських мітингів у тимчасово окупованих містах, розганяючи їх зброєю, намагається відключити їх від зв’язку та Інтернету, щоб унеможливити комунікацію. Однак РФ тероризує населення і власної країни: натовпи поліцейських затримують людину з порожнім листком А4.

Читайте також: Російської нації сьогодні немає, а росіяни живуть у маніакально-депресивних гойдалках – Ігор Козловський

Про ці та інші “досягнення” Кремля за два місяці війні проти України написав радник керівника ОП Михайло Подоляк.

Він навів 8 прикладів, які демонструють “впевненість” Росії у своїй правоті.

У РФ натовп поліцейських із палицями затримують учасників мирних мітингів, які тримають пусті плакати та з написом “Ні війні”. Водночас в окупованих містах півдня України росіяни використовують сльозогінний газ, бронетранспортери, автоматичну стрілянину зі стрілецької зброї у центрі міст, щоб захиститись від масових проукраїнських мітингів протесту.

РФ відключила себе від будь-яких альтернативних джерел комунікації, зокрема соціальних мереж. Зараз намагається відключити зв’язок та інтернет на півдні України, щоб скрізь “спробувати поставити товсту та крикливу z-пропаганду”.

“Панічно перефарбовує по всій території Росії жовто-блакитні кольори. Правильно, ні жовтий, ні синій сучасній коричневій Росії не підходять”, – написав Подоляк.

Окрім цього, чомусь на окупованих територіях ключовою ідеєю стало відновлення пам’ятників Леніну.

“Виявилося, що цей раритет є єдиним z-символом нового “руского міра”. Ну, крім обов’язкового “крадії унітазу”. До речі, російський воїн із унітазом – пам’ятники нової Росії”, – зіронізував радник керівника ОП.

Важливо наголосити, що Україну підтримують усі світові зірки, у той час як на стороні Росії немає взагалі нікого. За словами Подоляка, все тому що вони ізгої.

Росіяни перетворили себе на сучасних нацистів – рашистів (виник навіть термін, який характеризує нацистську політику РФ).

“Росія тепер офіційно є автором нової реакційної та людиноненависницької ідеології – рашизма. За всієї схожості з нацизмом – геноцид за ознакою іншого громадянства, фільтраційні табори, масові навмисні вбивства мирних громадян, виправдання вбивств і захоплення чужої території власною “обраністю” – рашизм відрізняється усвідомленим масовою згодою нації (російського суспільства) на максимально варварські вбивства”, – зазначив Подоляк.

Однак, це ще не кінець. Росія добровільно й оперативно ізолювала себе від світу і вбила всі свої пропагандистські “культи” – російську культуру, “рускій мір” (всі зрозуміли, що він несе смерть, руйнування, катування та зґвалтування), російську весну (яка насправді означає насильницьке захоплення чужих територій), День Перемоги (пострадянські країни відмовляються проводити паради на його честь, унаслідок того, що Росія зробила з цього культ “побєдобєсія”), російський спорт (росіян не допускають на міжнародні змагання), російську пропаганду (росЗМІ закрили на території цивілізованих країн).

Як повідомляв “Апостроф”, у Вікіпедії з’явилася стаття про рашизм, перекладена десятками мов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *