Ядерні погрози Росії – чи врятує Путіна бункер

Західні спецслужби знають місця дислокації бункерів президента росії володимира путіна. Підземні укриття не врятують його від ядерного удару у відповідь, якщо він все ж наважиться натиснути умовну червону кнопку.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України у 2014-2021 роках Арсен Аваков в ефірі Апостроф TV.

“Ця інформація досить відома для фахівців. Ми знаємо, що є головний бункер, який розташований безпосередньо під кремлем. Є бункери, які в нього є в різних резиденціях, починаючи від сибірських і закінчуючи підмосковними. Дислокація цих бункерів не є таємницею. Тому, коли божевільний диктатор погрожує світові натисканням символічної червоної кнопки, є купа додаткових факторів, які будуть його стримувати. Один із цих факторів, про який дуже ясно дали зрозуміти путінській адміністрації представники західного світу та країн НАТО, що не є таємницею розташування президента путіна”, – пояснив Аваков.

За словами екс-очільника МВС, бункер не врятує путіна від ядерної боєголовки.

“Бункер глибиною в 300 метрів не рятує його від цілеспрямованого проникаючсого ураження спеціальною боєголовкою, в тому числі ядерною, на повне знищення. Цей фактор існує. З іншого боку, міністр обороних тих самих Сполучених Штатів та голова НАТО неодноразово підкреслювали, що ядерне протистояння, ядерна війна – це мінус для всіх. Нам доволі ясно треба розуміти, що на кону стоїть дуже проста ситуація. Бункерний дід вразливий навіть у своєму бункері у випадку, якщо в нього зовсім з’їдуть рельси”, – додав Аваков.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *