Ремонт доріг – під Харковом відновлять нові шляхи

На Харківщині команда Мінінфраструктури, Укравтодор та обласної адміністрації запланували низку аварійних ремонтних робіт основних доріг у напрямку, який не встигли відремонтувати в попередні роки у межах програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Про це повідомляє у Facebook міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, підбиваючи підсумки візиту на Харківщину.

“Як завжди, в місті чисто та прибрано, і вже значно більше людей на вулицях. Побачив багато справжніх людей, які ризикують своїм життям заради нашої перемоги. У таких місцях завжди більше справжніх людей, ніж будь-де: наші військові, наші медичні співробітники, дорожники, залізничники, поштарі, комунальники — всі роблять героїчні вчинки кожного дня, спокійно, без інтриг і політики”, — зазначив Кубраков.

Він також прокоментував низку нещодавніх публікацій у американських, а згодом і українських ЗМІ та Telegram-каналах про те, що Україні нібито не варто надавати додаткове озброєння, бо є ризик, що ця зброя буде перепродана і потрапить невідомо куди або не доїде на передову.

“Хочу всіх заспокоїти, вся зброя, яка надається Україні, негайно потрапляє туди, куди потрібно. Ефективність використання зброї союзників вже доведена, і здивувала вже не одну сотню військових експертів по всьому світові, тому ніякої зради не існує”, — зазначив міністр.

Раніше Кубраков заявив, що зруйновані російськими окупантами цивільні об’єкти та житло можна відновити у строк до двох років.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *