Геноцид українців – Росія хоче мобілізувати на війну мешканців Запоріжжя та Херсонщини

Росія запланувала влаштувати примусову “мобілізацію” на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Мобілізованих відправлять на штурм позицій української армії.

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони у Telegram-каналі.

У розвідці розповіли, що це росіяни планують зробити завдяки проведеним псевдореферендумам.

Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають на меті оголошення примусової “мобілізації”. Після її проведення ФСБ РФ планує кинути “мобілізованих українців на найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів“, – зазначають у відомстві.

Там пояснюють, що це є спроба знищити країну руками самих українців. Зараз окупанти для проведення “референдумів” збирають особисті відомості про мешканців тимчасово окупованих територій, мовляв, для надання “гуманітарної допомоги” чи соціальних виплат. Проте у день “голосування” ФСБшники будуть заповнювати бюлетені, користуючись отриманими даними, без згоди та фізичної присутності самих українських громадян

Переслідують дві ключові мети:

  • ліквідація українського етносу;
  • здійснення російської пропаганди із нав’язуванням міфу про те, що “звільнене від нацистів населення областей постало проти нацбатальйонів”.

У ГУР наголошують, що це ще один злочин режиму Путіна проти України та доказ геноциду, який проводиться проти української нації.

Раніше “Апостроф” писав, що російські війська розпочали масований наступ на території Запорізької області.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *