Арешт Путіна за агресію проти України – Володимир Василенко дав прогноз

Президент Росії Володимир Путін у разі його заочного засудження за війну в Україні може до смерті переховуватися в РФ.

Шанси його арешту оцінив Надзвичайний та Повноважний посол України, суддя Міжнародного кримінального трибуналу для колишньої Югославії (2002-2005 роки), представник України у Раді ООН з прав людини (2005-2010 роки) Володимир Василенко.

Він зауважив, що всі громадяни чекають побачити Путіна на лаві підсудних вже найближчим часом, однак, доки він лишається президентом – фізично це неможливо.

Українці мають набратися терпіння та розуміти ситуацію реально, а не ловити журавля у небі замість того, щоб тримати синицю в руках. Поки що це фізично неможливо. Можливе його заочне засудження та членів його банди. Вони будуть оголошені в міжнародний розшук, і тоді, де б він не з’явився за територією своєї країни, правоохоронці можуть його заарештувати“, – зазначив посол.

Таким чином, доки Володимир Путін перебуватиме на території Росії – спокійно може переховуватися до смерті, зауважив Володимир Василенко.

Більше читайте у матеріалі “Апострофа”: Україна приречена на абсолютну перемогу, але треба набратися терпіння – суддя Міжнародного трибуналу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *