Бізнес в Україні – два великі підприємства переїхали на Львівщину

До Львівської області релокуються одразу два гіганти машинобудівної галузі України.

Про це повідомляє у Telegram голова Львівської ОВА Максима Козицький.

Перше підприємство — ТОВ “УК “ВІТРОПАРКИ УКРАЇНИ”, в складі групи компаній ПАТ “Краматорський завод важкого верстатобудування”, яке створило сучасне виробництво повного циклу.

Друге — “Пожмашина”, лідер на ринку пожежної, спеціалізованої та сільськогосподарської техніки та надійний партнер служби ДСНС України. З Чернігівської області на Львівщину релокують третину заводу.

“Пожмашина”, за словами Козицького, планує після війни залишити в області частину виробництва. А ще — створити нові робочі місця, розпочавши виробництво вантажної техніки.

“Дякую за довіру до Львівщини. Ми сприяємо кожному, хто робить свою роботу добре. Головне – не зупинятись. Працюючи, ми наближаємо перемогу України”, — зазначив Козицький.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Львівщину, за словами голови ОВА, релокувалися 79 підприємств. 32 вже працюють. А загалом відділ інвестиційної політики Львівської ОВА опрацював 347 заявок на переміщення виробничих потужностей.

Нагадаємо, раніше перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки України Юлія Свириденко повідомила, що програмою переміщення може скористатися будь-який бізнес, що перебуває в зоні ризику через бойові дії. Йдеться як про великі виробництва, так і про малі підприємства, де працюють кілька десятків людей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *